#1 2010-09-06 03:48:24

Portowiec23

Administrator

Punktów :   

Witam Gildie

2 Miejsce w rankingu gildi mamy Gratulacje dla StrongOmega , Messi_UM , izabelaXD i M.J

#2 2010-09-06 15:10:17

Songo

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Witam Gildie

prosiłbym o jakiegoś linka odnośnie tej sprawy,bo chętnie bym pomógł ale za bardzo nie wiem ocb:)

Poza tym witam wszystkich,regulamin zapoznany,tylko jak już może niektórzy wiedza często się wypowiadam,czasem pewnie zbyt często dlatego jak będzie coś przeszkadzać to proszę o jakies upomnienie i się podporzkuje w miare możliwości;)

Własnie forum mi brakowało w innych gildiach:) bo w grze ciężko all zastac a tu problemu nie ma:)

Od razu nie chce robić jakiegoś zamieszania,ale chciałbym żeby wyjasniła się dzisiejsza sytuacja z graczem Nietak... Portowiec sytuacje już chyba zna więc myslę że nie ma co tutaj o tym trąbić,tylko mi nie odpisałeś więc nie wiem:)

Może powiem coś od siebie i czego oczekuję ostatnio mam czasu sporo,więc chętnie pomagam znajomym,ale też jestem pamiętliwy więc jak ktoś kiedyś mi nie będzie chciał pomóc,oleje mnie to proszę nie przychodzić potem bym podexpił jakąś postać;p 

Jak niektórzy się orientują mam jeszcze tanka 33um,wyre 36nm,pogana42hm i woja 17um,i wyre 15 um na pvp,więc jak będziecie gdzies potrzebować pomocy to piszcie:)

pozdrawiam i do zoabczenia w grze:)

#3 2010-09-06 17:02:52

kondziornoo

Administrator

Punktów :   

chodzilo o to ze jolanta expila druga postac (UM) mirek70

#4 2010-09-06 18:45:29

Songo

Nowy użytkownik

Punktów :   

i to jest pretekst do ksucia? no chyba raczej nie:) a perfidnie podbiegła w w lur który już przeleciałem,i z nieznanych mi przyczyn wszystkie pająki poleciały do niej;] a następna próba wbiegniecia z 1 pająkiem w lur naszczescie juz była nieudana...

Ale nie o to chodzi,bo jeżeli takie coś to "norma" to może mi być ciężko się do tego przyzwyczaić

...i fajnie jakby chociaż napisała,"sry" bądź cokolwiek a nie totalna zlewa nawet na to co piszę.

Nie chcę robić dymu tutaj ale po prostu słyszałem że atmosfera piękna i ogólnie jest super,a tu w pierwszy dzień takie coś.

pozdrawiam

#5 2010-09-06 19:26:03

kondziornoo

Administrator

Punktów :   

Rozumiem zawiniła porozmawiam z nią o tym i postaram się to załagodzić!!!!!!!!

#6 2010-10-28 10:44:25

Portowiec23

Administrator

Punktów :   

Nowe forum z łatwiejszą rejestracją na stronie www.loveguild.fora.pl

Stopka forum

RSS